HORECA

Pentru aplicațiile din HORECA, compania noastră poate furniza ventilatoare personalizate pentru industria alimentară și a băuturilor. De la uscarea și ambalarea produselor alimentare până la containerele de depozitare ventilate pentru produse de băuturi sau evacuarea bucătăriei industriale, ventilatoarele noastre sunt utilizate pentru aerare, temperare, transport și diverse alte aplicații de procesare în industria alimentară și a băuturilor.

Cele mai utilizate în acest domeniu sunt ventilatoarele radiale silentioase (VRS) cu rotor (ventolă) tambur (SIROCCO), mono sau dublu aspirante, cu randamente mari, comparable cu ale ventilatoarelor cu palete profilate sau curbate înapoi. Ventilatoarele VRS au caracteristica adimensională debit-prestune ridicată, ceea ce face ca la acelasi parametri dimensiunile VRS să fie cu până la 50% mai mici decât ale ventilatoarelor obișnuite.

Pentru aplicațiile de resortul aerarii încăperilor de lucru sau halelor, compania noastră poate furniza ventilatoare axiale de fereastra tip VF

La cerere, putem releva, reproiecta, recondiționa, echilibra și fabrica și alte ventilatoare pentru industria HORECA după modele puse la dispoziție de către client.

Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp!