Metalurgica

Pentru industria metalurgică și pentru secțiile calde ale fabricilor, ventilatoarele noastre, atât centrifugale, cât și axiale, au capacitatea de a rezista la temperaturi extreme. Astfel, contribuim la răcirea mediilor de lucru sau a utilajelor folosite în prelucrarea metalelor sub presiune, prelucrarea termică, termochimică și termomecanică, chiar dacă solicitarile sunt mari și importante.

Printre recomandările noastre de ventilatoare centrifugale (radiale) se regăsesc: ventilatoarele pentru gaze arse de la caupere, ventilatoarele pernă de aer pentru cuptoare, tip VENTA 3313A, ventilatoarele centrifugale tip V456, V497, ventilatoarele de presiune cu debite mari și presiuni mari tip V20 destinate pentru vehicularea aerului cu continut redus de praf, mai mic de 50 mg/m°, fum si gaze neutre în acționare directă pentru vehicularea aerului cu temperaturã de pâna la 75°C în limitele admise de solicitarile capului de ax al motoarelor electrice, sau în acționare prin cuplaje pentru temperaturi mai mari de 75°C. Se mai pot furniza, de asemenea, și ventilatoarele de tip V32 și V141.

Din gama celor axiale, la care parametrii debit, randament și simplitatea construcției sunt cele mai importante, pot fi recomandate ventilatoarele axiale standard de tip VAS 400 – 1250

La cerere, putem releva, reproiecta, recondiționa, echilibra și fabrica și alte ventilatoare pentru industria metalurgică, după modele puse la dispoziție de către client.

Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp!