Nucleara

Ventilatoarele noastre, atât cele centrifugale, cât și cele axiale, se utilizează într-o varietate de domenii din industria nucleară care includ: ventilație generală, răcire, epuizare și izolare.

Din gama ventilatoarelor centrifugale (radiale), pentru această industrie, pot fi recomandate ventilatoarele radiale silentioase (VRS) cu rotor (ventolă) tambur (SIROCCO), mono sau dublu aspirante, cu randamente mari, comparable cu ale ventilatoarelor cu palete profilate sau curbate înapoi. Ventilatoarele VRS au caracteristica adimensionala debit-prestune ridicată, ceea ce face ca la acelasi parametri dimensiunile VRS să fie cu până la 50% mai mici decât ale ventilatoarelor obișnuite. În plus, tot din această gamă, mai putem furniza ventilatoare centrifugale (radiale) în construcția anti-ex de tipul:

  • ventilatoarele cu debite mari și presiuni joase și medii tip V32T 400 – 1800 sau V40 355 – 1400;
  • ventilatoarele de presiune cu debite medii și presiuni medii și mari tip V36 400 – 1600;
  • ventilatoarele de presiune cu debite mari și presiuni medii și joase tip V50 400 – 1800;
  • ventilatoarele radiale de transport pneumatic, de medie presiune tip VCT 355 – 900.

Din categoria ventilatoarelor axiale, pentru aplicațiile din industria nucleară, pot fi recomandate: ventilatoarele axiale standard (VAS) destinate pentru transportul aerului sau gazelor care nu contin agenți corozivi, abrazivi sau toxici, praf metalic sau suspensii cu tendință de aglomerare sau lipire. Acestea pot fi executate și în construcție antiexplozivă de la diametrul de 500mm.

La cerere, putem releva, reproiecta, recondiționa, echilibra și fabrica și alte ventilatoare, pentru industria asfaltului după modele puse la dispoziție de către client.

Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp!