Petrochimica

Pentru aplicațiile din industria petrochimică, compania noastră poate furniza o gamă largă de ventilatoare centrifugale (radiale) și axiale. De la rafinarea petrolului până la producția de produse chimice, furnizăm ventilatoare de înaltă calitate proiectate și personalizate pentru realizarea încălzirii industriale pentru procese de încălzire, cum ar fi stive, încălzitoare, sisteme de arzător. Pe lângă sistemele de încălzire, ventilatoarele pot fi utilizate și în sistemele de control al poluării, cum ar fi scruberele și oxidanții termici din industria petrochimică. Pentru a funcționa chiar și în condiții extreme, toate ventilatoarele noastre sunt prevăzute cu acoperiri de mediu adecvate, rulmenți speciali și etanșări pentru a îndeplini standardele din industrie.

Din această categorie pot fi recomandate ventilatoarele axiale tip VAPR 3500 cu pale PAFS (Poliesteri armaţi cu fibră de sticlă) ce lucrează în spaţiu deschis, în aer liber, în atmosferă potenţial explozivă, având antrenarea prin intermediul roţilor de curea şi curelelor antistatice, livrate de SKF România. Pala ventilator din PAFS este o componentă a rotorului (ventolei) ventilatoarelor ce lucrează în instalaţiile de răcire, pe fluxul tehnologic de prelucrare a petrolului, fiind o componentă neelectrică executată în matriţă, având formă aerodinamică, calculată pentru a obţine parametrii (debit, presiune) solicitaţi.

Din gama ventilatoarelor centrifugale (radiale), pentru această industrie, mai pot fi recomandate ventilatoarele cu debite mari și presiuni joase și medii tip V32T 400 – 1800, dar și ventilatoarele de presiune cu debite mari și presiuni mari tip V141.

La cerere, putem releva, reproiecta, recondiționa, echilibra și fabrica și alte ventilatoare pentru industria petrochimica, după modele puse la dispoziție de către client.

Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp!