Politica de retur

Informații privitoare la returnarea produselor
În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24h la numarul de telefon 0770284005 sau email la adresa contact@ventilatoareindustriale.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou, taxa de transport va fi asigurata de Group Industrial Aurora Srl.
Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Solicitați telefonic returul printr-un apel la numărul 0770284005 sau prin completarea Formularului de Returnare.
Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (fara a fi deteriorat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
Contravaloarea mărfii returnate se face fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare si se va plăti prin virament bancar.
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea societatii. Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.ventilatoareindustriale.ro sunt în stare impecabilă.
În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24h la telefon 0770284005 sau email la adresa contact@ventilatoareindustriale.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou, taxa de transport va fi asigurata de www.ventilatoareindustriale.ro
Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat, iar costurile aferente sunt suportate de catre cumparator.
Legislația românească în vigoare prevede:
“consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
DREPTUL DE RETRAGERE
Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL (persoana fizica) isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.
In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, societatea noastra va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii societatii de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT. Suma va fi returnata prin virament bancar. Societatea noastra va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute.
Conform OUG nr. 34/2014, care reglementeaza drepturile consumatorilor – sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:
– furnizarea de PRODUSE sigilate NU POT FI RETURNATE din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica;
– contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a CONTRACTULUI de catre societaea noastra sau Furnizorilor sai;
– furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENTUL persoana fizica sau personalizate in mod clar;
– furnizarea de PRODUSE care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– contractele in cazul carora CLIENTUL persoana fizica a solicitat în mod special societatea sau furnizorilor sai sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, societatea sau furnizorii sai presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de catre CLIENTUL persoana fizica sau furnizeaza alte PRODUSE decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor SERVICII sau PRODUSE suplimentare;
– furnizarea de inregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
– furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica si dupa ce acesta a confirmat că a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Taxe transport si termeni de livrare
Transportul se realizează contra cost și va fi calculat în funcție de distanta.
Transportul gratuit pentru echipamentele cu instalare inclusa.